Tak payah ceritalah banyak-banyak hikayat lawak double meaning nya tu, kot nanti tengkuk korang akan geli geleman pulak, habis selera makan tengahari.Masa beratur beli nasi lemak tadi, bila JR tanya Kak Min sama ada dia masih tinggal di Penang, katanya tidak lagi, sebab dia dah berpindah ke Alor Setar tinggal bersama suaminya selepas kematian isteri pertama.Mungkin atas sebab perwatakan ,raut wajah dan kemewahan seperti kereta dan motor besar ku telah menyebabkan Arissa tertarik mengenali ku.

Sehingga ke tahun ini (2001), telah hampir 7 tahun aku bekerja.

Cerita ku bermula sekitar tahun 1995 di mana waktu itu kehangatan sektor pembinaan amat menggalakkan.

Itu bukan satu-satunya lawak double meaning Kak Min.

Kalau nak diceritakan di sini habis 10 muka surat pun tak cukup tentang lawak duoble meaning nya tu.

Badannya memang sentiasa berbau wangi, entah berapa kilo perfume menusuk kalbu yang disembur ke tubuhnya setiap hari tak taulah, tapi memang sungguh wangi, malah kata seorang pegawai lelaki boleh menimbulkan ghairah seks lelaki. Jika dia berada 20 meter dari kita pun dah tau Kak Min mesti ada di situ berdasarkan bauan perfume nya yang sangat familiar itu.

Teringat di bulan pertama JR bekerja di pejabat tu, Kak Min kebetulan berada tak jauh dari JR.

Arissa tidaklah tinggi dan tidak terlalu cantik tapi jika terpandang pada punggung dan kemontokan buah dadanya pasti membuat aku menelan air liur melihatnya.

Suatu hari aku diperkenalkan oleh rakan ku kepada Arissa.

Patut la jadi bini nombor dua seorang Datuk, dia memang cantik...