aku bersama-sama 2 orang nurse menolak katil lin masuk ke wad yang telah disediakan.. aku bergegas ke bilik air untuk basuh tangan dan batang ku.. cam nak terkeluar biji mata x berkelip2.." nurse tu tiba bersuara.. aku cuba menanyakan nama dia, dia jawab namanya julia.. sebelum kuar, julia berpesan, " nanti kalau cik lin dah terjaga, bagi dia makan ye.. tangan kanan aku cuba merayap ke dalam baju julia mencari buah dadanya.. julia menghisab lidahku kedalam mulutnya dgn rakus.. aku hanya menganguk dan terus mencium leher julia.. aku bangun dan menanggalkan skirt dan spender julia.. aku mengankangkan julia, dan membenamkan mukaku ke pantat julia..

minta autograf di tetek paling best-72minta autograf di tetek paling best-30minta autograf di tetek paling best-16

semasa aku sampai semula di hospital, aku bertembung dengan nurse yang menguruskan lin td semasa menaiki tangga. dia hanya senyum dan menjawab, " saya kerja shif malam arini.." aku pun senyum dan membalas, "camni bolehlah teman sy malam nnt.." dia senyum menjawab, " boleh.. alangkah bahagianya aku kerana baju lin terselak di sebabkan kancingnya terbuka dan menampak buah dadanya yang besar tanpa bra.. julia menolak kepala ku.bangun dan menyuruh aku baring..

aku pulang ke rumah sewa ku untuk mandi dan menyalin pakaian sebelum ke hospital semula untuk menemani lin.. bibirku di gigit dan lidah ku di sedut2 kedalam mulutnya..

Aku nak kongsikan dgn korang semua pengalaman paling best aku semasa teman kawan aku di hospital private.. oleh kerana parents dia jauh, dia x bagi aku baritau parents dia yang dia kemalangan..

terasa lembutnya buah dada julia bila terkene tangan aku..

It is a Perfect choice for your Minimalist blog ... blogsome (blog'some) /blohg-sum/ 1.

Baru terjumpa resepi apam polkadot ini dari website ... /d8/deliriumservers /dfcp /dfritsch /dgaf /dgf /dzi 2002:f4f4:f4f00 2002:f4f4:f4f4:: 2002:f4f4:f4f4:f4f4:f4f4:f4f4:f4f4:f4f4 244.244.244 ... Samsat Online Semarang Mal Ciputra Alamat: Mall Ciputra, Ruko Jalan Anggrek Simpang Lima Semarang Jawa Tengah.Kliniknya agak maju dan sentiasa dikunjungi pesakit dengan berbagai penyakit yang dideritai. Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis telanjang, awek lucah, bohsia cikaro: awek gadis melayu lucah bogel tetek...Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis telanjang, awek lucah, bohsia cikaro: Awek melayu tetek besar... Aku ingin menceritakan suatu kisah fantasi, bagaimana aku membalas dendam kepada kakak ipar dan suaminya iaitu biras aku yang selalu mengeji dan menghina kami sepasang suami isteri. Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis telanjang, awek lucah, bohsia cikaro: seksi bogel tetek cun... dia ade kad insuran yang boleh cover bil hospital.. bonjolan buah dadanya yang besar terselah disebalik uniform yang dipakainya.. aku membayangkan, bentuk buah dadanya yang besar, pejal dan puting yang tegang.. aku hisab tetek lin sepuas2nya sambil tangan aku membuka seluarku dan melancap batang ku yang semakin mengeras.. "bukan ubat tu yang saya nak, tapi ubat ni...", aku terus mengucup bibir julia tanpa berfikir panjang.. tangan aku merayap ke dalam skirt dan spender julia mencari pantat julia.. masa dalam perjalanan, lin beritau suh hantar dia ke hospital swasta.. masa sampai di bilik lin, aku tgk lin sedang tido.. aku dapat rasakan nafas lin turun naik semasa aku menghisab puting teteknya.. aku yakin lin dapat merasakan kesedapan walaupun dalam keadaan tidor.. sesekali julia menjerit kecil bila aku gigit puting teteknya.. Budiey ada menerima email daripada seorang pembaca.